Egyedi árajánlatkészítő megoldás webáruházakhoz

Az integrációnak köszönhetően az egyedi ajánlatokat könnyedén össze tudod rakni és ki is tudod küldeni ügyfeleidnek. Az egyedi árajánlatok elkészítésének idejét akár 75%-al csökkentheted és az eredményességed is növelheted!

Próbáld ki a Droposalt 14 napig ingyen. Nem kell bankkártya adatokat sem megadnod.

Csatlakozz azokhoz az innovatív vállalkozásokhoz, akik már a Droposallal készítik az árajánlataikat

Hogy működik együtt a Droposal az UNAS webáruházaddal?

A sikeres összekötést követően letöltjük a termékeid az Unasból és folyamatosan szinkronba tartjuk őket. Amikor ajánlatot készítesz valamelyik ügyfelednek, akkor egyszerűen csak hozzá kell adnod a termékeid az ajánlatodhoz és már küldheted is ki neki.

Mi a Droposal?

A Droposal fő célja, hogy az segítsen az értékesítési folyamatok hatékonyabbá és egyben eredményesebbé tételében. A Droposal az ajánlatok létrehozását rakta a középpontba és köré épített egy olyan környezetet, ami garantáltan elnyeri a tetszésedet.

Egyszerűen kezelhető felületek

Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy egyszerű, bárki számára könnyen kezelhető felületeket hozzunk létre, amelyeket folyamatosan optimalizálunk, igazítunk az igényeidhez. 

Gyorsabb lezárás az értékesítésben

Több mint 70%-al meggyorsítjuk az árajánlatod elkészítését, így a lezárás is hamarabb fog megtörténni. Ezen felül sokkal meggyőzőbb ajánlatot is fogsz tudni kiküldeni és nem utolsó sorban az utánkövetésben is segíta Droposal.

Utánkövetési lehetőségek és statisztikák

A Droposal segít az utánköveétsben és megmutatja, hogy a különböző üzleti lehetőségeidet hány nap alatt sikerült lezárnod. Ezzel az információval pedig lehetőséged van fejleszteni a folyamataidon egyes részein.

Külső integrációk, automatizálás

Automatizálj mindent, amit csak lehet. Szinkronizáld a CRM rendszereddel vagy akár webáruházaddal a Droposalt, így a tételeid automatikusan megjelennek és folyamatosan frissülnek a Droposalban.

Tudástár és prémium ügyfélszolgálat

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy könnyű legyen a Droposal használata. Ugyanakkor ha mégis megadkadnál, akkor munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre és segítenek ha elakadnál vagy éppen kérdésed van.

Hogyan működik a Droposal?

A Droposalt úgy építettük fel, hogy teljes mértékben támogassa az értékesítési folyamatodat. Sokkal gyorsabban tudsz, átláthatóbb és nem utolsó sorban szép ajánlatot készíteni. Emellett pedig az utánkövetéssel sem lesz többé problémád.

1. Add hozzá manuálisan vagy importáld kedvenc termékeidet és/vagy szolgáltatásaidat

Pár kattintással importálhatod, illetve manuálisan is létrehozhatod azokat a tételeket, amelyeket meg szeretnél jeleníteni az ajánlataidban.

2. Válassz sablont és hozd létre az árajánlatod

Egyszerűen “dobáld” be a tételeidet ajánlatodba. A szöveges részt mentsd el sablonként, hogy a következő alkalommal is könnyedén fel tudd használni.

2. Oszd meg ügyfeleddel

Két kattintással oszd meg ügyfeleddel az ajánlatod. Az emailekhez is készíthetsz több féle sablont, így ezzel is rengeteg időt tudsz megspórolni.

4. Kövesd után a kiadott árajánlataidat

A kiadott ajánlatokról a rendszer értesítést küld, így egy ajánlat sem merül feledésbe. Folyamatosan után tudod követni őket, ezáltal extra bevételre tudsz szert tenni.

3 325 darab

Ajánlatot készítettek eddig a Droposallal

16 perc

Az átlagos idő egy ajánlat elkészítésének

Visszajelzések ügyfeleinktől

Legfrissebb cikkeink

A Droposalnál kiemelt figyelmet fordítunk a tudásmegosztásra. Hiszünk abban, hogy ha megosztjuk a hosszú évek alatt összeszedett tudásunkat és tapasztalatainkat, akkor azzal egy olyan példát mutatunk, amit más is követni fog.

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk