Díjnyertes sablonok

Válaszd ki a hozzád legközelebb álló sablont. Töltsd fel a logódat, a branded színeit segítünk beállítani. Az eredmény pedig egy arculatodhoz illeszkedő dokumentum, amivel garantáltan elnyered partnereid tetszését.

Letisztult elegancia

Ezt a sablont azon vállalkozásoknak találtuk ki, akik a letisztult és elegáns vonalat képviselik megjelenésükben. A logót és a színeket könnyedén beállíthatod, valamint az árajánlat tartalmának létrehozása sem fog komolyabb kihívást jelenteni.

Letiszult színes elegancia

Abban az esetben ha színesebb megjelenést szeretnél, de még mindig az egyszerűbb vonalakhoz ragaszkodsz, akkor ez lesz a te sablonod. Elsősorban emailes ajánlatokhoz ajánljuk, ugyanakkor kinyomtatva is nagyon szép és elegáns hatást vált ki a másik félből.

Modern gondolkodás

Elegáns, egyben összetettebb megjelenés jellemzi ezt a sablonunkat. Azoknak a vállalkozásoknak ajánljuk, akik maradandó élményt szeretnének okozni a másik félnek azzal. A logó, valamint a színek itt is cserélhetőek, emellett pedig lehetőséged van egyedi kép feltöltésére is.

Modern színes gondolkodás

A színes változat tökéletes választás lehet a azon dinamikusan fejlődő cégeknek, akik minden egyes alkalommal fel akarják magukra hívni a figyelmet. Töltsd fel le a logót, a színeket és azt a képet, amely legjobban jellemzi vállalkozásodat. A maradandó élmény mellett már csak a meggyőző ereje lesz nagyobb ennek a sablonnak.

Tele élettel

Egy kép többet mond ezer szónál. Ahol fontos a vizuális megjelenés, ott tökéletes választás lehet ez a sablon. Elegáns, meggyőző megjelenésével garantáltan lehengerelheted ügyfeleidet. Ezt elsősorban azon cégeknek ajánljuk, akik emailben küldik ki dokumentumjaikat ügyfeleiknek és csak kivételes esetekben nyomtatnak.

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk