Küldetésünk, hogy sikeresen lezárjuk az összes értékesítést és közben tökéletes ügyfélélményt teremtsünk

A Droposalnál azt a célt tűztük ki, hogy forradalmasítsuk az értékesítést, hogy segítsük azon vállalkozásokat, ahol nem működik kellő hatékonysággal az értékesítés.

Hiszünk benne és pontosan tudjuk, hogy mindig tud hatékonyabban és eredményesebben működni az értékesítés.

Segítünk felgyorsítani és minél gyorsabban lezárni az értékesítési folyamatokat. Minél előbb megkapja a potenciális ügyfél az ajánlatod, annál gyorsabban fog tudni dönteni, a végén pedig fizetni.

Segítünk abban, hogy kitünj a tömegből. Mi megteremtjük a kiemelkedő megjelenéshez szükséges eszközöket, neked csak használni kell őket.

Az adatok és a különböző statisztikák segítségével lehetőséged adunk arra, hogy optimalizáld a folyamatod azon szakaszait, amire eddig még nem volt lehetőséged.

Hiszünk abban, hogy fele annyira tudjuk csökkenteni az értékesítés idejét és duplájára tudjuk növelni a sikeres lezárások arányát.

Hogyan kezdtük

Az esetek többségében azért születik meg egy startup vállalkozás, hogy egy igényt elégítsen ki vagy épp egy problémára adjon egy megoldást.

Hosszú évekig startup vállalkozásoknak segítettünk a termékfejlesztésben. A különböző igényekre adott ajánlatok rendszerint egyediek voltak, ami azt jelentette, hogy újra és újra össze kellett raknunk őket, ami rengeteg idő és energiabefektetéssel járt és volt olyan is, amikor válaszolni sem válaszoltak rájuk, elérhetetlenné vált a másik fél.

Hamar rájöttünk, hogy ez a jelenség nem egyedi eset, így elkezdtünk kutatni, mélyebben beleásni magunkat a témába. Komolyabban elkezdtünk azon gondolkodni, hogy milyen megoldást tudunk kitalálni, amivel maradandót tudunk alkotni az értékesítési folyamat optimalizálásában.

Így jött létre a Droposal, ami egy “SaaS” előfizetésen alapú szoftver. Az volt a célunk, hogy támogassuk a növekedésben az egyéni vállalkozókat, illetve mikró vállalkozásokat, mindamellett, hogy professzionális szolgáltatást biztosítsuk a KKV vállalkozások számára.

 

Alapértékeink

Folyamatosan tanulj

Hiszünk a folyamatos tanulásban, hiszen csak így lehetünk egyre jobbak mind személyiségben, mind szakmai fronton. 

Nyűgözd le az ügyfeleidet

A “WoW” élmény már sokszor bizonyította erejét az évek alatt. Ha fenn tudjuk tartani és mindig egy színttel feljebb emelni, az csodákra képes.

Keresd a kihívásokat

Szenvedélyesen szeretjük a kihívásokat, hiszen szeretjük, amit csinálunk. A kihívások nélkül nincs fejlődés és még a motivációra is jó hatással van.

Legyél alázatos

Nem félünk bekoszolni a kezünket, ha elkell végezni egy feladatot. Légy mindig alázatos, és ne csak szavakkal, hanem tettekkel bizonyítsd kiválóságod.

Tulajdonosi szemlélet

Légy proaktív! Ha van egy jó ötleted, észrevételed amivel jobbá tudsz valamit tenni, akkor állj bele és foglalkozz vele. Teremts értéket!

Legyél megbízható és tisztességes

Betartjuk amit megígérünk. Tisztességesen bánunk egymással és partnereinkkel egyaránt. Figyelünk és meghallgatjuk egymást.

Hogyan kezdtük

Csapatunk oszlopos tagjai

Varga Csaba

Alapító

Képes Judit

SM

Varga Norbert

CTO

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk