Készíts lenyűgöző ajánlatokat online

A Droposal egy árajánlat készítő aminek segítségével egyszerűen és kényelmesen tudsz, céged arculatához igazodó árajánlatokat akár harmadannyi időráfordítással készíteni.

Próbáld ki a Droposalt 7 napig ingyen!
Nem kell bankkártya adatokat sem megadnod.

Csatlakozz azokhoz az innovatív vállalkozásokhoz, akik már a Droposallal készítik az ajánlataikat

Készíts olyan ajánlatokat, amelyeket imádni fognak ügyfeleid

A Droposal egy árajánlat készítő felhő alapú szoftver, mellyel néhány kattintásra egyszerűsítheted az ügyfélkezelés adminisztratív folyamatait. Nem csak a céged arculatára szabott egyedi árajánlatot készítheted el pillanatok alatt, hanem az árajánlat utánkövetését is automatizálhatod, mellyel hatékonyabbá válik az értékesítés. A bárhonnan elérhető, könnyen kezelhető felületen ráadásul láthatod az értékesítés eredményeket is.

Ajánlatkészítés

A céged arculatára szabott professzionális árajánlatot készíthetsz pillanatok alatt

Szerződéskészítés

Az árajánlatból néhány kattintással elkészítheted és kiküldheted a szerződést

Értékesítéstámogatás

A teljes értékesítési folyamatot könnyedén végigkövetheted

Mit kapsz még a Droposal mellé?

  • Tudástárat és prémium ügyfélszolgálatot, így bármikor választ kapsz a kérdéseidre
  • Egyszerűen és könnyen kezelhető letisztult felhő alapú webalkalmazást, amit mindig elérsz kedvenc eszközeidről
  • A folyamatos biztonsági mentésekneknek köszönhetőenyugodtan foglalkozhatsz a vállalkozásod építésével

Hogyan működik a Droposal?

A Droposalt úgy építettük fel, hogy teljes mértékben támogassa az értékesítési folyamatodat. Sokkal gyorsabban tudsz, átláthatóbb és nem utolsó sorban szép ajánlatot készíteni. Emellett pedig az utánkövetéssel sem lesz többé problémád.

1. Add hozzá manuálisan vagy importáld kedvenc termékeidet és/vagy szolgáltatásaidat

Pár kattintással importálhatod, illetve manuálisan is létrehozhatod azokat a tételeket, amelyeket meg szeretnél jeleníteni az ajánlataidban.

2. Válassz sablont és hozd létre az árajánlatod

Egyszerűen “dobáld” be a tételeidet ajánlatodba. A szöveges részt mentsd el sablonként, hogy a következő alkalommal is könnyedén fel tudd használni.

2. Oszd meg ügyfeleddel

Két kattintással oszd meg ügyfeleddel az ajánlatod. Az emailekhez is készíthetsz több féle sablont, így ezzel is rengeteg időt tudsz megspórolni.

4. Kövesd után a kiadott árajánlataidat

A kiadott ajánlatokról a rendszer értesítést küld, így egy ajánlat sem merül feledésbe. Folyamatosan után tudod követni őket, ezáltal extra bevételre tudsz szert tenni.

Miért válaszd a Droposalt?

A Droposal fő célja, hogy az segítsen az értékesítési folyamatok hatékonyabbá és egyben eredményesebbé tételében. A Droposal az ajánlatok létrehozását rakta a középpontba és köré épített egy olyan környezetet, ami garantáltan elnyeri a tetszésedet.

Egyszerűen kezelhető felületek

Kiemelt figyelmet fordítottunk arra, hogy egyszerű, bárki számára könnyen kezelhető felületeket hozzunk létre, amelyeket folyamatosan optimalizálunk, igazítunk az igényeidhez. 

Gyorsabb lezárás az értékesítésben

Több mint 70%-al meggyorsítjuk az árajánlatod elkészítését, így a lezárás is hamarabb fog megtörténni. Ezen felül sokkal meggyőzőbb ajánlatot is fogsz tudni kiküldeni és nem utolsó sorban az utánkövetésben is segíta Droposal.

Utánkövetési lehetőségek és statisztikák

A Droposal segít az utánköveétsben és megmutatja, hogy a különböző üzleti lehetőségeidet hány nap alatt sikerült lezárnod. Ezzel az információval pedig lehetőséged van fejleszteni a folyamataidon egyes részein.

Külső integrációk, automatizálás

Automatizálj mindent, amit csak lehet. Szinkronizáld a CRM rendszereddel vagy akár webáruházaddal a Droposalt, így a tételeid automatikusan megjelennek és folyamatosan frissülnek a Droposalban.

Tudástár és prémium ügyfélszolgálat

Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy könnyű legyen a Droposal használata. Ugyanakkor ha mégis megadkadnál, akkor munkatársaink készséggel állnak rendelkezésre és segítenek ha elakadnál vagy éppen kérdésed van.

4 923 darab

Ajánlatot készítettek eddig a Droposallal

15 perc

Az átlagos idő egy ajánlat elkészítésének

Visszajelzések ügyfeleinktől

Legfrissebb cikkeink

A Droposalnál kiemelt figyelmet fordítunk a tudásmegosztásra. Hiszünk abban, hogy ha megosztjuk a hosszú évek alatt összeszedett tudásunkat és tapasztalatainkat, akkor azzal egy olyan példát mutatunk, amit más is követni fog.

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk