Hogyan vehetünk fel új tétel kategóriát?

Tétel kategóriákra a termékek és szolgáltatások kategorizálásánál lesz szükségünk amelyeket majd hozzáadjuk az árajánlathoz. Nézzük meg azt, hogy ezeket a kategóriákat hogyan is hozhatjuk létre. Kattintsunk felül a fogaskerék ikonra ami a beállításokhoz navigál minket majd ott a tételek és termékek közt kattitsunk a tétel kategóriákra.

Tétel kategóriákra kattintás után a kategóriák listán landolunk. Itt kattintsunk az új főkategória gombra ha még nem rendelkezünk kategóriával. Ez alá a későbbiekben még hozhatunk létre kategóriát a “+” gombra kattintás után.

Következő lépésünk, hogy kitöltsük a kategóriánkat a megfelelő adatokkal. Amennyiben nem egy alkategóriát szeretnénk létrehozni, abban az esetben kapcsoljuk ki a szülő kategória lehetőséget. Amennyiben szeretnénk megadni szülő kategóriát, kattintsunk a kis csúszkára majd válasszuk ki mely kategória alá szeretnénk majd létrehozni. Fontos megjegyezni, amennyiben szolgáltatás kategóriát szeretnénk létrehozni, ügyeljünk arra, hogy a szolgáltatás csúszkára kattintsunk rá! 

Ha végeztünk az adatok kitöltésével mentsük el a zöld létrehozás gomb segítségével. Amennyiben további segítségre lenne szükséged a beállításokkal kapcsolatban, olvasd el további cikkeinket!

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk