Hogyan módosíthatjuk meglévő felhasználóinkat?

A beállítások közt van lehetőségünk a felhasználók adatainak módosítására. Ugyanakkor itt van lehetőségünk akár a felhasználókhoz kapcsolódó műveletek elvégzésére. Itt tudjuk a felhasználókat törölni, letiltani, jogosultságukat módosítani. Ezen beállításokhoz kattintsunk a felül látható fogaskerék ikonra ami a beállításokhoz navigál minket. Itt kattintsunk a “felhasználók” opcióra, ami a meglévő felhasználók listájára navigál minket.

Kattintsunk a listából arra felhasználóra amelyiket módosítani szeretnénk. A felhasználó alapadataihoz navigálva, kattintsunk alul a “szerkesztés” gombra és módosíthatjuk is kívánt adatokat. Miután megvagyunk, mentsük el a módosításokat és el is végeztük a felhasználó beállítását.

Ha kérdésed van még a beállításokkal kapcsolatban, olvasd el további cikkeinket is!

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk