Hogyan importálhatjuk adatainkat a Droposalba?

Mielőtt elkezdjük használni az árajánlat készítőnket, érdemes az adataink importálásával kezdeni, különösképpen ha több tételt szeretnénk minél gyorsabban felvenni. Vegyük most ezeket sorrendbe át, hogyan is tehetjük meg!

Nagyon fontos mielőtt belekezdenénk az importálásba

Nagyon fontos, mielőtt belekezdenénk a feltöltésbe, az exportálás gombra kattintva töltsünk le egy táblázatot és vizsgáljuk meg. Tegyünk így mindegyik listával ahova importálni szeretnénk, nézzük meg külön-külön a cégek, kontaktok, termékek és szolgáltatások táblát is. Az exportált fájl struktúrájának mintájára készítsük el a sajátunkat. Fontos azt is megjegyezni, hogy az oszlopokat ne töröljük, sorrendjüket se módosítsuk! Azonosító oszlopba ne adjunk meg semmilyen értéket, hagyjuk azt üresen!

Cégek importálása

Cégek importálásához kattintsunk a bal oldali menüből a cégek menüpontra. 

Ha a cégek listán vagyunk kattintsunk a lista tetején található importálás gombra!

Ezután keressük meg az importálandó .xlsx táblánkat amik tartalmazzák a cégeink adatait és töltsük fel és készen is vagyunk.

Kontaktok importálása

Hasonlóképpen ahogy a cégeket is, ugyanúgy a kontaktokat is lehetőségünk van importálni. A bal oldali menüből kattintsuk a kontaktok menüpontra.

A lista tetején kattintsunk az importálás gombra, majd keressük meg a kontaktokat tartalmazó .xlsx táblázatunkat és töltsük fel.

Termékek importálása

Ahogy az előző két esetben is tettünk, ugyanúgy a baloldali menüből kattintsunk a termékek menüpontra és kattintsunk a lista tetején található importálás gombra. Keressük meg a termékeket tartalmazó .xlsx fájlt és töltsük fel.

Szolgáltatások importálása

Végül ha szolgáltatásokat szeretnénk importálni, ugyanúgy mint a fentebb említett módszerekkel megtehetjük. Kattintsunk a szolgáltatások menüpontra, majd az importálás gombra. Keressük meg a szolgáltatásokat tartalmazó .xlsx fájlunkat és töltsük fel.

Ha kérdésed van a további beállításokkal kapcsolatban, olvasd el további tudástár cikkeinket is!

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk