Hogyan hozhatunk létre email sablont?

Mielőtt megnézzük hogyan is tudnánk létrehozni email sablont, vegyük át mire is használhatjuk az email sablonunkat, illetve hogyan könnyíthetik meg a dolgunkat. 

Email sablonokat arra használhatjuk, ha ügyfeleinknek kiküldjük az emailben az árajánlatukat, akkor az email tartalmát egy előre kitöltött sablon segítségével csak egyszerűen kiválasztjuk és kitölti nekünk. Ezzel további időt spórolhatunk, ha az email tartalmát nem szeretnénk mindenalkalommal kézzel kitölteni.

Első lépésként keressük meg a felül látható fogaskerék ikont amivel a beállításokhoz navigálunk.

Itt görgessünk lejjebb ahol megtaláljuk a sablonok lehetőségek közt az “email sablonok” opciót amire kattintsunk rá, hogy az email sablon beállításainkhoz lépjünk.

A listán lehetőségünk van a már meglévő sablonjaink szerkesztésére, de ha nem rendelkezünk velük még akkor kattintsunk az “új sablon” gombra.

Nevezzük el a sablont, majd töltsük ki az email sablon tartalmát.

Ha készen vagyunk csak mentsünk és készen is áll a sablonunk amit innentől tudunk majd használni az emailek kiküldésekor bármikor. Ha még szükséged lenne segítségre a további beállításokkal kapcsolatban, olvasd el további segítségnyújtó cikkeinket!

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk