Hogyan hozhatunk létre árajánlat sablont?

A sablonok segítségével megkönnyíthetjük az árajánlataink készítését és időt is spórolhatunk vele.

Ezeknek a sablonoknak a szerepe, hogy az árajánlatunkon megjelenő kiegészítő adatokat előre betudjuk állítani, így amikor elkészítünk legközelebb egy sablont csak egyszerűen bekell tölteni a kívánt sablont.

Két féleképpen tudunk hozzáadni sablont. Ennek egyik módja, beállításokon belül a sablonoknál felveszünk egy új árajánlat sablont vagy amikor az árajánlatot készítjük el akkor kitöltjük a kiegészítő adatokat és sablonként elmentjük.

Elsőnek nézzük meg az ajánlatokból való létrehozást. A baloldali menüből kattintsunk az ajánlatok lehetőségre ami az ajánlatok listára navigál minket. Válasszunk ki egy tetszőleges meglévő ajánlatot, vagy amennyiben nem rendelkezünk ajánlattal hozzunk létre egyet(erről bővebben is olvashatsz az árajánlat létrehozásával kapcsolatos cikkünkben).

 

Miután bent vagyunk az árajánlatok alap adatoknál görgessünk le az ajánlat szöveges tartolomhoz. Töltsük ki  majd kattintsunk a Tartalom mentése új sablonként gombra. Ezután nincs más dolgunk csak elnevezni és menteni és készen is van a sablonunk.

Lehetőségünk van a beállításokból is létrehozni sablont az árajánlatainkhoz. Kattintsunk a felül látható fogaskerék ikonra ami átnavigál minket a beállításokhoz. 

Görgessünk kicsit lejjebb, és a sablonoknál kattintsunk az “Árajánlat szöveg sablonok” opcióra.

Itt láthatjuk a korábban elkészített sablonjainkat is a listában amit akár van lehetőségünk módosítani a későbbiekben. Kattintsunk az új sablon gombra és kezdhetjük is a sablonunk összeállítását.

Ha lenne még kérdésed a beállításokkal kapcsolatban, olvasd el a további segítségnyújtó cikkünket is!

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk