Hogyan állíthatunk be az ajánlatainkhoz automatikus sorszám generálást?

Ha szeretnénk, hogy árajánlataink egyedi generált sorszámmal jöjjenek létre be tudjuk állítani. Először is a felső fogaskerék ikonra kattintva lépjünk a be a beállításokhoz. Itt kattintsunk a Rendszer beállításokra.

A rendszer beállításokon belül keressük meg az Árajánlattal kapcsolatos adatokat. Itt tudjuk engedélyezni az automatikus sorszám generálást, ezt mindenképp engedélyezzük. Lehetőségünk van a manuális sorszámmegadás tiltására is, így a felhasználóink nem tudnak kézzel belenyúlni a sorszámozásba. Ezen felül lehetőségünk van még a sorszám előtagjának megadására, illetve érvényesség idejének megadására. Jelen esetünkben mi csak az automatikus sorszám generálást engedélyezzük most.

Most lépjünk az árajánlatokhoz és hozzunk létre egy új ajánlatot. Ha a manuális sorszám megadás nincs engedélyezve akkor az automatikus sorszám generálást nem tudjuk kikapcsolni már itt. Viszont nekünk ez most nem is probléma hiszen, automatikus sorszám generálást szeretnénk használni. Mentsük el az ajánlatot majd véglegesítsünk. Fontos tudni, hogy a sorszám csak a véglegesítés után jön létre!

Miután véglegesítettük az árajánlatot a fejlécbe láthatjuk is a sorszámot, hogy létrejött.

Ha kérdésed lenne további beállításokkal kapcsolatban, olvasd el a többi segítségnyújtó cikkeinket is!

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk