Hogyan adjuk hozzá terméket/szolgáltatást az árajánlathoz?

Termékek és szolgáltatások azon tételek ami majd megfognak jelenni az árajánlatunkon. Nézzük meg, hogyan adhatóak hozzá. A bal oldali menüben keressük meg az ajánlatok opciót és navigáljunk az ajánlatok listájára. Itt hozzunk létre egy ajánlatot amennyiben nem rendelkezünk még ajánlattal vagy a listáról kattintsunk arra az ajánlatra amihez hozzá szeretnénk adni a tételeinket. 

Ha bent vagyunk az ajánlatunkba kattintsunk a “tételek” fülre. Ezután a tervezőben kattintsunk rá a tétel hozzáadása gombra. 

Ezután megjelenik a tétel kereső ablak ahol meglévő tételeinket tudjuk hozzáadni az árajánlathoz vagy akár itt létre is tudunk hozni újat is amennyiben szükségünk lenne rá. Ha a tételünket már felvettük a rendszerbe akkor a zöld “+” gombra kattintás után hozzá is adtuk az ajánlathoz. Ha nem létezik a tétel még a rendszerünkben akkor egyszerűen az új tétel létrehozása gombbal hozzáadható.

Tételeinket már hozzá is adtuk árajánlatunkhoz, nincs más dolgunk mint előnézetbem leellenőrizni, hogy az árajánlatunk olyan-e mint amilyennek szántuk. Ha további kérdésed van az árajánlatokkal kapcsolatban, olvasd el további segítségnyújtó cikkünket a témában!

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk