Kiemelt funkciók

Bemutatjuk azokat a funkciókat, amelyekkel lekörözheted versenytársaidat. A Droposalnál azon ügyködünk minden nap, hogy olyan eszközöket hozzunk létre és fejlesszünk, amelyek tényleg segítenek hatékonyabbá válni az értékesítésben

Műszerfal és
statisztikák

A műszerfalon összegyűjtöttük a legfontosabb vezetői információkat, és folyamatos statisztikát készítünk az értékesítésekről, így egy helyen látod az eredményeket. Ha kíváncsi vagy a részletekre, akkor egy kattintással elnavigálhatsz a részletes nézethez.

Partnerek kezelése

Könnyedén rögzítheted partnereid a Droposalba. Azzal, hogy integráltuk a Bisnode rendszerét, a magyar vállalkozásokat könnyebben és biztonságosan tudod elmenteni. Amennyiben szeretnél különböző kontaktokat rögzíteni a partnerhez, erre is van lehetőséget.

Árajánlatok készítése

Néhány kattintással elkészítheted és kiküldheted az árajánlatodat emailben a partnerednek vagy akár le is letöltheted PDF formátumba. A változásokat folyamatosan követjük, így egy esetleges módosításnál megmaradnak az előzmények is és vissza is tudsz térni bármelyik verzióhoz.

Egyedi megjelenés beállítása

Lehetőséged van arra, hogy feltöltsd a logódat, beállítsd a Droposalt az arculatodnak megfelelően. A létrehozott dokumentumok a beállított értékek alapján készülnek el, így garantáltan egyedi és professzinális megjelenésben jelenhetsz meg partnereidnél.

Dokumentumok készítése

Árajánlaton felül lehetőséged van további dokumentumok készítésére is. Pár kattintással küldhetsz megrendelés visszaigazolást árajánlat elfogadása esetén és létrehozhatod a szerződéseidet is. Folyamatosan azon munkálkodunk, hogy minden dokumentumot, amire az értékesítés során szükséged lehet, támogassuk.

Értékesítések támogatása

A különböző megkereséseket, valamint folyamatban lévő értékesítéseket vezetheted a Droposalban. Létrehozhatod saját értékesítési csatornádat, amin végigvezetheted a lehetőségeket. Az átláthatóbb működésnek köszönhetően pedig extra bevételekre tehetsz szert.

Elektronikus aláírás

Az egész világon elfogadott elektronikus aláírásnak köszönhetően már nincs szükség személyes találkozóra vagy postai levelezésre ahhoz, hogy aláírjátok a szerződést. Nemzetközileg elismert partnerünk biztosítja a professzinális hátteret az elektronikus aláíráshoz. Ez a funkció még készül, de hamarosan elérhetővé válik.

Külső integrációk

A külső integrációk lehetőséget biztosítanak arra, hogy összekapcsolódhassunk más rendszerekkel, mint pl. különböző CRM rendszerekkel, számlázó rendszerekkel vagy akár webáruházakkal is. Az integrációnak köszönhetően még több időt és energiát spórolhatunk meg, valamint okosabb automatizált folyamatokat lehet létrehozni.

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk