What’s new: Juhéé Business

A Droposal háza táján mindig történik valami, hiszen folyamatosan fejlesztjük a rendszert, mindezt, azért, hogy egyre hatékonyabbá tegyük a vállalkozások értékesítését, segítsük őket a növekedésben.

Örömmel jelentjük, hogy elindítjuk What’s new azaz velünk történt rovatunkat, ahol első kézből értesülhettek a Droposal újdonságairól, megjelenésekről, új funkciókról, hírekről és eseményekről!

Juhéé Business

A Juhéé Business egy üzleti networking közösség, Magyarország egyik legdinamikusabban fejlődő üzleti közössége. Céljuk, hogy összehozzák azokat a vállalkozókat, akiket a pozitív hozzáállás, a fair üzlet és a folyamatos fejlődés jellemez. Üzleti networking rendezvények mellett, saját gyártású üzleti magazint is üzemeltetnek, amely minden hónapban publikálásra kerül.

Ezúton köszönjük a megjelenési lehetőséget! Megtalálhattok minket a 2022-es Januári lapszám 12. oldalán! Itt tudtok belelapozni az online magazinba!

Automatizált értékesítés Droposallal

Ha már nem tudod utánkövetni ajánlataidat és automatizálnád az értékesítésed, akkor próbáld ki a Droposalt most 7 napig ingyen! Spórolj időt a vállalkozásodban és regisztrálj!

Automatizálásra fel, a sikeres lezárás legyen veletek!

Ne maradj le a legújabb cikkeinkről

Küldetésünk a tudásmegosztás, ezért elküldjük időnként a legfrissebb cikkeinket. Megéri feliratkoznod!

További cikkeink

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk