Szétbombáztunk a csomagjainkat és újraépítettük őket

Az elmúlt 3 hónapban rengeteget kérdeztünk titeket az értékesítési szokásaitokról, valamint arról, hogy mi a véleményetek a Droposalról. Rengeteg információt és visszajelzést kaptunk tőletek, amit nagyon köszönünk!

Mielőtt leleplezném, hogy milyen változások történtek a csomagjaink tájékán, egy dolgot mindenképp el szeretnék magyarázni:

Az árajánlat és az értékajánlat nem ugyanaz

Az árajánlat kinézetét és felépítését tekintve olyan mint egy számla, amit ki szoktál állítani az ügyfeleidnek is. Annyi különbséggel, hogy nem számla a neve, hanem árajánlat. Természetesen apróbb eltérések lehetnek, de nem számottevő.

Az értékajánlat az árajánlattal ellentétben nem az árra, hanem az értékre helyezi a fókuszt. Az érték egy ígéret, ami arra vonatkozik, hogy te hogyan fogod az ő vágyait kielégíteni, amiért megéri téged, illetve a te ajánlatodat választani.

A Droposal egyértelműen az utóbbit, az értékajánlatot képviseli, ezért felesleges összehasonlítani, főleg árazás tekintetében azokkal a szoftverekkel, amelyeket teljesen más célból terveztek.

Első és legfontosabb az, hogy pontosan tudd mire van szükséged, illetve, hogy mekkora befektetést bír el a vállalkozásod.

Lássuk, hogy mik a változások

Solo Pro

A Solo csomagunknak mostantól Pro csomag a neve. A tartalma és az ára nem változott. A havi díja maradt 8 900 Ft+ÁFA, az éves díja pedig 89 000 Ft+ÁFA, amiben még mindig 2 ajándék hónap van.

Hello Basic csomag

Létrehoztunk egy új csomagot, aminek a Basic nevet adtuk. Ez a Starter, valamint a Pro (régi Solo) csomagunk között helyezkedik el funkcionalitásban és árazásban is. Havidíja 5 900 Forint+ÁFA, éves fizetés esetén pedig 59 000 Ft+ÁFA, amiben szintén 2 ajándék hónap van.

A Basic csomagban benne van minden, amire szükség lehet egy induló, de fejlődésben lévő vállalkozásnak. Amennyiben a csomag kicsinek bizonyul, kinőtted, akkor bármikor feljebb tudsz lépni a következő csomagba.

A weboldalunkon meg tudod nézni, hogy pontosan mi a különbség a csomagok között, ki is tudod próbálni őket, és össze tudod hasonlítani őket egymással.

Starter

A Starter csomagunkat hamarosan nyugdíjba küldjük, de még sokáig velünk lesz. Nem titok, hogy szeretnénk majd egy ingyenes csomagot létrehozni, amiben korlátozottan ugyan, de lehetőség lesz ugyan úgy értékesíteni. Azokat az vállalkozókat szeretnénk támogatni, akiknek szükségük van minden pénzre, hogy beindítsák a vállalkozásukat, de szeretnének hatékonyak lenni.

Nagyon sokat foglalkozunk azzal, hogy a lehető legjobb ajánlatot állítsuk össze csomagjaink formájában, hogy a KKV méretű vállalkozásokig bezárólag hatékony segítséget nyújtsunk a növekedésben.

Ne maradj le a legújabb cikkeinkről

Küldetésünk a tudásmegosztás, ezért elküldjük időnként a legfrissebb cikkeinket. Megéri feliratkoznod!

További cikkeink

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk