Biztonság

Pontosan tudjuk, hogy egy felhő alapú szolgáltatásnál, így a Droposalnál is, a biztonság az egyik legfontosabb igény. Éppen ezért modern gondolkodásmód mellett, a legjobb módszerekkel és technológiákkal dolgozunk, hogy emiatt ne kelljen aggódnod.

Üzemeltetés

A Droposalt az Amazon AWS berkein belül futtatjuk. Az Amazon AWS az egyik legnagyobb szerver szolgáltató és egyben az egyik legbiztonságosabb is. Számtalan eszköz áll rendelkezésre, amelyek biztosítják a folyamatos rendelkezésre állást és a biztonságos környezet fenntartását.

GDPR

A Droposal elkötelezett ügyfelei adatainak védelmében. Kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy az adatok biztonságban legyenek. A GDRP megfelelés érdekében időközönként belső és külső auditokat is tartunk, hogy folyamatosan biztosítsuk a GDPR megfelelőségünket.

Biztonsági mentések

Az adatbázisaink tükrözve vannak, szóval alapból biztonságban vannak az adatok. Ezen felül mi még egy külső helyre is készítünk mentéseket, hogy esélyt se adjunk egy esetleges adatveszteségnek.

Prémium ügyfélszogálat

Ha nem találsz a kérdésedre sehol sem választ, akkor prémium ügyfélszolgálatunk szinte biztos, hogy fog tudni segíteni rövid határidővel. Célunk az, hogy segítsük a vállalkozások növekedését, így nincs elvesztegetet idő.

Regisztráció bemutatóra

Töltsd ki az alábbi adatokat, hogy felvehessük veled a kapcsolatot, hogy körbevezethessünk